DEDACCIAI EOM 16.5 DIAMANT

DEDACCIAI EOM 16.5 . Deze triple butted buizen met variërende wanddiktes hebben de toevoeging van :
Koolstof (C)
Chroom (Cr)
Molybdeen (Mo),Molybdeen bevattend staal is aanmerkelijk sterker, corrosiebestendiger en beter bestand tegen temperatuurs-wisselingen dan normaal staal.
Mangaan (Mn) in de productie van staal. werd ontdekt dat de toevoeging van mangaan aan ijzer leidde tot een hardere staalvariant, zonder het breekbaar te maken.
Vanadium (V)
Borium (B)
Hierdoor ontstaat een zeer hooggelegeerde buis met een treksterkte van 1650 N/mm2.

Oversized vorm. 
Het frame is een verbeterde versie van de eerder beschreven frame type SUPER INSPIRATION, met een wezenlijk verschil wat de kwaliteit, stijfheidwaarde, comfort en de sterkte eigenschappen, mechanische belastbaarheid ten goede komt
Het frame wordt gebouwd met een mega oversized ronde  buiten balhoofdbuis, die eveneens hooggelegeerd is met een diameter van 46 mm.  van een dikte van 1 mm. Tezamen met de overside dubbel butted geprofileerde  0,6-0,4-0,6 mm. bovenbuis. Dit zorgt ervoor dat de DIAMANT versie, de meest stijfste, sterkste  frame is, voor alle doeleinden geschikt.  Met volle snelheid te kunnen afdalen, of ideaal voor het klimmen, omdat iedere trap op de pedalen raak is.  De buizen sluiten mooier aan elkaar aan. Het voorframe is oversized, met name de bovenbuis, met een speciale buisvorm met afgeplatte kanten, en een puntige ovale vorm, voor een betere aerodynamische eigenschap. De meeste mensen zien, (op het eerste gezicht) niet dat deze fiets van lichtgewicht staal  is vervaardigd.
Door het volledige semie-geintegreerde balhoofdstel, is de beste stuureigenschap gewaarborgd. De voorvork is van DEDACCIAI BLACK WAVE/BLACK FIN  full carbon vervaardigd, met een stuurbuis van 1’1/8.  Dit resulteert in een lichte fiets zonder concessies.
Het frame voldoet aan de eisen van de profwielrenner, maar ook aan de recreatieve fietser, die het heerlijk vind om veel kilometers te maken en een fiets welke lang meegaat. Het frame voelt betrouwbaar aan in de bochten, en rijd beter over kasseien. Deze fiets loopt het beste berg af, zonder dat u hierbij hoeft te trappen.  Dat ligt niet alleen aan materiaal, maar ook aan de geometrie. Of de fiets nu volledig is afgemonteerd met SHIMANO DURA-ACE OF ULTEGRA maakt geen verschil. De loop die deze fiets bezit is van een uitzonderlijk niveau.

Braun Diamant Dedacciai Eom 16.5
Braun Diamant Dedacciai Eom 16.5 Zwart Blauw
Braun Diamant Dedacciai Eom 16.5
Braun Diamant Dedacciai Eom 16.5 parelmoer Orange
Braun Dedacciai Diamant kleur Parelmoer Groen
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5 DI2 Kleur 1040
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5 DI2 Mat zwart/roze
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5 DI2 Mat zwart
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5 DI2
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5 transparant Rood
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5
Braun Diamant Dedacciai EOM 16.5 Wit zilver

Pagina's