DEDACCIAI COM 12.5 INSPIRATION  

Dit frame type kenmerkt  zich door een gebruikelijke staal-legering van chroom-molybdeen (Cr – C – Mn – Mo)  STEEL gelegeerd met o.a. MANGAAN) met een treksterkte van 1250 NM mm. 2 gecombineerd met een rekgrens van 10% HSLA (High Strength Low Alloy) micro-gelegeerd materiaal. 
Deze framebuizen zijn een doorontwikkeling van een buizenset van de Italiaanse fabrikant DEDACCIAI, die eind jaren 90 gelanceerd werd met een ingewikkelde benaming 18MCDV6. Deze letter-cijfercombinatie is feitelijk een code voor de gebruikte staallegering.  Door de huidige legering is de DEDACCIAI COM 12.5 een goede kwaliteit buis voor onze frames.  Door de legering-elementen wordt de corsie-werende eigenschap sterk verhoogt. Maar ook de veerkracht, sterkte, taaiheid, hardheid en vermoeingsterkte.  Deze buizen zijn naadloos koud getrokken, dubbelbutted met een iets dikkere wand, repectievelijk 0,8-0,5-0,8.  Het frame is hierdoor stijf en comfortabel, voor de meeste gebruiksdoeleinden, door de buitendiamter van de zitbuis 28,6 mm. die aan het einde oploopt met een external butted van 30 mm. en is  compactibel met een zadelpen diameter van 27,2 mm. is er comfort. Door een overside 38 diameter buitenbalhoofdbuis gecombineert met een geintegreerd balhoofd is dit frame torsie- stijf. Maar ook door de geprofileerde onderbuis met een conische vorm. De breedte v.d. onderbuis bij de bracket kan oplopen tot 44 mm. Hierdoor is een hogere bracketstijfheid gewaarborgd. Het frame is volledig tig-gelast. Dit zorgt voor een fiets welke strak aanvoelt met een mooi en trendy uiterlijk, en door de mooie lasnaden zorgt dit voor een perfekt afgewerkt frame. Het achterframe bestaande uit de  0,5 mm. dubbelbutted liggende, ovaal gevormde achtervorken. Deze lopen ook nog eens verkleind in diameter naar de uitvaleinden toe, dit zorgt voor een betere aansluiting aan de uitvaleinden, en zorgt voor een stijf achterframe. Al onze frames worden met een derailleur-klemband geleverd,  zodat elk soort crankstel eenvoudig gemonteerd kan worden.
De ovale achtervorken schuiven mooi in de lugs van het bracket.  Daarnaast zorgen de geprofileerde staande achtervorken voor een mooier en een comfortabel geheel. Het achterframe wordt direct aan de zitbuis verbonden en geheel afgesoldeerd. Bij elk frame lopen de versnellings-kabels door nokjes heen,  zodat ze niet hinderen bij het sturen. Het frame wordt met een DEDACCIAI REB O7 1’1/8 carbon voorvork geleverd.  Deze vork heeft een hoge kwaliteit composite vezel type: Three Pieces, Blades in High Module Carbon Fibre T700. Door de keuze van de voorvork  met een aluminium stuurbuis,  met een gewicht van 540 gram, tezamen met een lugloos frame, is dit frame niet te vergelijken met de oude stalen fiets.

Braun Inspiration Dedacciai 12.5
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com Kleur 1040
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com kleur Titanium/zwart
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com
Braun Inspiration Dedacciai 12.5 Com
Braun Inspiration 12.5 Dedacciai
Braun Inspiration 12.5 Dedacciai
Braun Inspiration Dedacciai 12.5
Inspiration Dedacciai Com 12.5

Pagina's