Beauty

Dit frame is zeer precies met de hand gebouwd en de liggende achtervork zijn met een kromming aan de bracket tiggelast CNC gefreesde.
Achterpatjes die kuipvorming en rond van vorm zijn geheel tiggelast voor optimale stijfheid van het achterframe de staande achtervorken zijn rond en 20 mm ze zijn conisch bij de uitvaleinden en zijn recht aan de zitbuis gesoldeerd.
De 2 liggende achtervorken zijn het in het oog springende element  mooi van vorm conisch rond en op de plaats waar het achterwiel het dichtbij de vork is zijn de beide vorken afgeplat  en licht ovaal aan het frame geconstrueerd.

De buizenset bestaande uiteraard uit een DEDACCIAI EOM 16.5  met zijn genormaliseerde treksterkte de buizen zijn speciaal en geoptimaliseerd dat vind men terug in de voorzijde van de fiets.
De buitenbalhoofdbuis is conisch en verbreed naar 52 mm bij aansluiting aan de voorvork heeft een gravering  is voorzien van 2 maten lagers voor sublieme stijfheid en comfort.
Het balhoofd wordt voor ons in Nederland op maat gemaakt CNC gefreesd voor een optimale passing van de lagerschalen.
Deze beauty is leverbaar in mechanisch en elektronisch schakel systeem ook met een doorlopende zitbuis leverbaar (SL).
Standaard is de remkabel door het frame geïntegreerd voor een mooie afweking de remkabel loopt geheel door de bovenbuis heen.

Dit frame type is een doorontwikkeling van de DIAMANT frame deze was al goed maar deze is een klasse beter in ieder opzicht rijeigenschappen stuureigenschappen rijbeleving efficiëntie stijfheid comfort afwerking uiterlijk gewicht.

Deze DEDACCIAI eom 16.5 knaller is top in zijn staat een kunstwerk uw hoeft niet meer een frame in Italië te laten maken en hopen dat het frame aan uw wensen voldoet na lange levertijden een BRAUN fiets is Nederlands  met de hoogste kwaliteit en een maand levertijd.

Braun Beauty Dedacciai 16.5 EOM Wit - Black
Braun Beauty Dedacciai 16.5 EOM Licht Blauw
Braun Beauty Dedacciai 16.5 EOM Rood-wit
BraunBeauty Dedacciai 16.5 EOM Grijs-Zwart/Mat
Braun Diamant Dedacciai Eom 16.5
Braun Beauty Dedacciai EOM 16.5
Braun Beauty Dedacciai EOM 16.5
Braun Beauty Dedacciai EOM 16.5 SL Di2
Braun Beauty Dedacciai EOM 16.5 DI2 kleur Donker Blauwe
Braun Beauty Dedacciai EOM 16.5
Braun Beauty Dedacciai EOM 16.5 DI2 kleur parelmoer wit
Braun Beauty SL Dedacciai EOM 16.5

Pagina's